OVER

Ons basisprincipe is dat wij alleen doen wat nodig is om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Niet meer en niet minder. We houden het graag simpel, makkelijk en duidelijk.

ONAFHANKELIJK
Ons advies is het beste voor jou en niet voor ons. We hebben namelijk geen belang of je wel of niet bij ons inkoopt aangezien we geen media-omzet gerelateerde honorering hebben. Als wij van mening zijn dat je bijvoorbeeld je mediabudget beter kunt investeren in PR of het product/merk zelf dan zullen wij dat gerust adviseren. Want ons enige doel is dat jouw merk groeit.

BETAALBAAR
Advies kost geld en kwaliteit ook. Maar wij doen er alles aan om de prijs voor onze opdrachtgevers zo laag mogelijk te houden. We gaan voor premium kwaliteit, maar door dat we efficiënt werken en onze overheadkosten zo laag mogelijk proberen te houden kunnen we de prijs voor ons werk aantrekkelijk houden. Tevens vragen we minder uren voor ons werk, waardoor je ook goedkoper uit bent.

TRANSPARANT
Bij duidelijkheid hoort ook volledige transparantie. Daarom staan onze prijzen gewoon op de site en zijn die voor iedere klant gelijk – groot of klein. Doordat we een groot deel van de diensten hebben gestandaardiseerd is het ook op voorhand volledig duidelijk wat je betaalt en wat je hiervoor krijgt.

SERVICE
Wij vinden dat er veel te weinig aandacht is voor top service. Wij gaan tot het uiterste om onze opdrachtgevers happy te maken. Nee, ook wij kunnen geen wonderen verrichten, maar we zullen wel altijd proberen het maximaal haalbare te realiseren.

VRIJHEID
Bij WALK IN MEDIA hechten we waarde aan vrijheid en geloven we dat we iedere opdracht moeten verdienen. Wij willen niet dat je verplicht bent met ons te werken, maar dat je voor ons kiest vanwege onze kwaliteit en service. Daarom werken we op projectbasis en niet met langlopende contracten.

ALLROUND
We werken samen met een team van zelfstandige specialisten in alle denkbare media/communicatie disciplines. Voor iedere opdracht stellen we een op maat gemaakt team samen dat past bij de opdracht. Zo krijg jij altijd een dream team, houden we de overheadkosten laag en hebben we altijd voldoende capaciteit.

WIL JE MEER WETEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.
WE STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR.